เรื่อง Special Seminar : Use of Analytical Hierachy Process (AHP) for Farmer Decision Making

สัมมนาพิเศษ เรื่อง Use of Analytical Hierachy Process (AHP) for Farmer Decision Making โดย รศ.ดร.เบญจพรรณ เอกะสิงห์

วันที่ 25 ธันวาคม 2551 เวลา 15.30 – 16.30 น. ห้องประชุม นคร ณ ลำปาง ศูนย์วิจัยเพื่อเพิ่มผลผลิตทางเกษตร

Special Seminar : Use of Analytical Hierachy Process (AHP) for Farmer Decision Making by Assoc. Prof. Benchaphun Ekasingh

on December 25, 2008 : 3.30 - 4.30 pm. at Nakorn Na Lampang Conferrence room, Multiple Cropping Center, Chiangmai University

วันที่  4 ธันวาคม 2551